0
HEAT: Tikka masala med ris og koriander
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris:

Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende vand i 2-3 min. Kog risene efter anvisningen på pakken. Rør dem løse med en gaffel, og server straks.

kylling tikka masala
2 min.
Tikka masala:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

korianderyoghurt naturel
20 min.
Anretning:

Som vist med plukket koriander og yoghurt over retten!

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?