Forvarm ovnen til 200 grader. Læg fiskene på en bradepande dækket med bagepapir, og krydr med salt på begge sider.
Kværn black garlic i en morter sammen med 1/2 spsk. honning og 1 spsk. eddike pr. person, og krydr med salt og peber.
Dup overskydende væske af fiskene, og smør dem godt ind i hvidløgsmarinaden. Lad dem trække i marinaden i 10 min., før de kommes i ovnen. Bag fiskene i ca. 5 min., indtil de afgiver hvid væske, og kødet ikke giver modstand ved et let tryk.
Skrub rødbederne grundigt eller skræl dem, hvis du foretrækker en lidt mildere rødbedesmag. Skær rødbederne i stave, og krydr med salt og 1 spsk. olie pr. person. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 20 min., til de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.
Bland picalilly dressingen med citronsaften og 1 spsk. olivenolie pr. person, og krydr med salt og peber. Vend bederne i dressingen, når de kommer ud af ovnen.
Varm bollerne som angivet på pakken.
Servér fisken med rødbederne og de lune boller.
Black garlic, eller sorte hvidløg er fermenteret hvidløg som dermed forandres både i smag og udseende. Det har en fyldig og sød smag. Black Garlic har undertoner af hvidløg, balsamico & lakrids, som tilsammen skaber masser af Umami. Sorte hvidløg fremstilles ved at hvidløgsranker fermenteres under kontrollerede varme- og luftfugtigheds forhold i ca. 30 dage. Teknikken er oprindeligt udviklet i Korea, og foregår ved cirka 60-70 graders varme i 30 dage og deraf følgende tørring i omtrent 45 dage. Der anvendes ingen tilsatte kemiske stoffer eller konserveringsmidler i fremstillingen af sorte hvidløg, kun varme, fugtighed og tid. Det er under tørringen, at hvidløgene skifter farve, konsistens og smag.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()