Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet (det behøver ikke at koge), og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca 10 min. til de er møre. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Pil løget, skær det i tynde skiver og læg det på en kold pande eller kasserolle. Sæt panden/kasserollen over ved middelhøj varme, og steg løgene i 2 tsk. olie pr. person. Løgene skal steges i ca. 10 min. under omrøring, til de er karamelliserede og bløde. Krydres med salt.
Skyl salaten, radiserne og ærteskudene grundigt, afdryp for vand og pil bladene fra stokken på salaten.
Hak radiserne ned i en skål, tilsæt 2 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike og 1 tsk. sennep pr. person og krydr med salt og peber. Vend salaten og ærteskudene rundt i dressingen lige før servering.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Hæld 1 spsk. mel i en tallerken pr. person og vend fisken heri. Steg fisken i 2 tsk. olie pr. person i ca. 4 min på hver side.
Servér fisken med de bløde løg, salaten og de kogte kartofler og anret med en skive citron ved siden af.
Kundekommentarer ()