0

Helt klassisk stuvet spidskål med fløde og revet muskat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del spidskålen på langs, fjern stokken og snit bladene i 1 cm brede strimler. Damp kålen 8-10 min. i 2½ dl letsaltet vand og dræn den - gem kogevandet til saucen! Smelt smørret i en gryde uden at det tager farve og kom melet ved. Rør kogevandet i under kraftig piskning for at undgå klumper. Rør fløden i og lad saucen koge igennem - juster til ønsket konsistens med mælk. Smag saucen til med salt, peber og muskatnød og vend spidskålen i. Varm stuvningen igennem og smag til endnu en gang. Server som tilbehør til en nystegt frikadelle, en ristet pølse eller en grydestegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?