0

Hjemmelavede madpandekager af grillede majs (15-18 pandekager)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvedemel, Æg

Fremgangsmåde

Befri majsene for blade og "hår" og pensl dem med et helt tyndt lag olie. Grill dem på en grillpande eller over kul/gas til de har taget farve - det gør ikke noget, at de bliver lidt sorte hist og her! Lad dem køle en smule og skær kernerne af med en skarp kniv. Kom dem i foodprocessoren, hæld smeltet smør over og lad dem lige dampe af. Tilsæt mel, mælk, æg og salt og blend det sammen til en glat og ensartet dej. Lad dejen hvile på køl mindst 1 time og bag den til fine tynde pandekager på en teflonpande.

Fyld dem med fx kødsauce. Lav dem til quesadillas eller server dem som tilbehør til (mexicanske) gryderetter.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?