0

Hjertesalat a la Niçoise med cherrytomater og peberfrugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Tun, Sennep

Fremgangsmåde

Snit salaten i brede strimler og fordel dem jævnt på et fladt fad. Skær peberfrugten i korte strimler, halver tomaterne og snit løget i tynde skiver. Pil æggene, del dem i hver 6 både og dræn tunen. Anret peberfrugt, tomater, løg, æg og tun ovenpå salaten og pynt af med de sorte oliven. Rør mayonnaisen med salt og peber og smag til med rigeligt citronsaft. Kom lidt vand i til konsistensen er let flydende. Dryp dressingen over salaten og server som den er med godt brød til.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?