0

Hjertesalat med æbler, druer og valnøddevinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skyl salaten godt, slyng den tør og snit i brede strimler. Skær æblerne i tern, halver druerne og snit den rensede porre i helt tynde skiver. Anret det hele på et flot fladt fad. Kom valnødder, balsamico og honning i en foodprocessor og kør det fint. Tilsæt olien i en tynd stråle til dressingen er cremet og smag til. Dryp dressingen over salaten lige inden servering og giv til kalv, and, gris eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?