0

Hjertesalat med bagte pastinakker og hasselnødde-sennepsvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i kvarte på langs. Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag ved 200 grader i 20-25 min. til de er møre og let gyldne. Halver salathovederne, fjern stokken og bræk bladene i mundrette bidder. Rist hasselnøddekernerne i ovnen til hinderne bliver mørke og krakelerer og nødderne er flot gyldne, 7-10 min. Lad dem køle lidt af og gnid hinderne af i et rent viskestykke. Pisk sennep, eddike, olie, sukker, salt og peber sammen til en cremet vinaigrette. Hak nødderne fint, rør dem i og smag til. Bred salaten ud på et fladt fad, anret pastinakkerne flot ovenpå og dryp med vinaigretten. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?