0

Hjertesalat med grillede portobellosvampe, gedeost, honning, balsamico, croutoner og timian

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pres hvidløget, rør det med 3 spsk. olie og et et godt nip salt og peber. Bræk stokkene af svampene - de kasseres - og vend hattene i hvidløgsolien. Lad dem marinere 20 min. på køkkenbordet og grill dem så ved middelhøj varme på en grillpande til de er møre og gyldne.

Skyl salaten og slyng den tør. Bræk bladene i mundrette bidder og anret dem på et fladt fad.

Skær de lune svampe og gederullen i ½ cm tykke skiver og anret dem flot ovenpå salaten. Dryp med honning og balsamico og drys med croutoner og timian. Krydr let med salt og peber og server straks som let forret - evt. toppet med skiver af parmaskinke eller som tilbehør til rødbederisotto, en grillet kotelet (se video ovenover) eller en lækker lammeculotte.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?