0

Hjertesalat med grillede vilde ferskner, radiser, blå ost, ristede valnødder, tørrede tranebær og balsamico-honningvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver fersknerne, pensl dem med et tyndt lag olie og grill dem på skærefladen over kul eller på en grillpande, 3-4 min. til de har fået fine striber. Vend dem og grill yderligere 1-2 min. til de lige er møre. Skær dem i brede både og lad dem køle lidt af. Rist valnødderne let gyldne på en tør pande, lad dem køle af og hak dem meget groft. Skyl salaterne, slyng dem tørre og bræk dem i grove bidder. Trim forårsløg og radiser og snit dem begge i tynde skiver. Pisk balsamico, honning og olie sammen og smag til med salt og peber. Bred salaten ud på et flot fad, fordel fersknerne ovenpå og dryp med dressingen. Top med klumper af blå ost, radiser, tranebær, valnødder og forårsløg. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?