0

Hjertesalat med grillet squash, oliven, croutoner og sennep-hvidløgsvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær squashen i 8 mm tynde skiver. Pensl dem på begge sider med et tyndt lag olie , grill dem møre og flot gyldne på en grillpande og lad dem køle lidt af.

Skyl salaten, slyng den tør og bræk bladene i mundrette bidder. Snit løget i tynde både. Kom salaten i en flot skål og top med squash, løg, oliven og croutoner.

Pisk olie, eddike, presset hvidløg, sennep, sukker, salt og peber sammen, smag til og dryp den over salaten. Server straks til kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?