0

Hjertesalat med klementiner, rosiner og hasselnødde-sennepsvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver salathovederne, fjern stokken og bræk bladene i mundrette bidder. Pil klementinerne og del dem i segmenter. Pil løget og snit det i helt tynde skiver. Rist hasselnøddekernerne på en tør pande til hinderne bliver mørke og krakelerer, og nødderne er flot gyldne. Lad dem køle lidt af og gnid hinderne af i et rent viskestykke. Pisk sennep, eddike, olie, sukker, salt og peber sammen til en cremet vinaigrette. Hak nødderne, rør dem i og smag til. Anret salat, klementiner, rosiner og løgringe flot på et fladt fad og dryp vinaigretten over. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?