0

Hjertesalat med miniporrer, æble, parmaskinke og porcherede æg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens porrerne og snit dem i 2 cm brede stykker med et meget skråt snit. Blancher stykkerne i letsaltet vand til de er lige knap møre og kom dem straks i koldt vand. Skil salaterne ad blad for blad og skyl dem godt. Pisk olie, eddike, 2 slags sennep, salt og peber i en skål og smag til. Pocher æggene i let simrende vand tilsat 2 spsk. eddike – det tager 2-3 min. og kan måske være nemmest at gøre ét ad gangen. Befri æblet for stilk og kernehus og snit kødet i fine små tern. Vend salat, porrer og dressing sammen og anret det i 4 dybe tallerkner. Fordel 2 skiver parmaskinke på hver salat og top med et pocheret æg, der er åbnet, så blommen løbet lidt ud. Drys med æbletern og hakkede valnødder og høvl flager af ost henover. Server straks med godt groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?