0

Hjertesalat med tomatmix, snackpeber, sprød bacon, varm gedeostecrostini og pesto

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225 grader. Skyl salaten godt, slyng den tør og bræk den i stykker. Skær tomater og renset snackpeber i ensartede mundrette bidder. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skrå skiver. Rist baconen sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Skær gedeosten i 8 skiver, læg 2 skiver på hvert brød og bag dem i ovnen, ca. 4 min. til brødet er sprødt og osten let smeltet. og vend med olie, balsamico, salt og peber. Fordel imens salaten på 4 tallerkner og fordel tomater, peberfrugt, løg, bacon og ristede pinjekerner ovenpå. Top med den varme crostini og dryp pesto over hele salaten. Server straks som for- eller frokostret.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?