Tænd ovnen på 225 grader. Skyl salaten godt, slyng den tør og bræk den i stykker. Skær tomater og renset snackpeber i ensartede mundrette bidder. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skrå skiver. Rist baconen sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Skær gedeosten i 8 skiver, læg 2 skiver på hvert brød og bag dem i ovnen, ca. 4 min. til brødet er sprødt og osten let smeltet. og vend med olie, balsamico, salt og peber. Fordel imens salaten på 4 tallerkner og fordel tomater, peberfrugt, løg, bacon og ristede pinjekerner ovenpå. Top med den varme crostini og dryp pesto over hele salaten. Server straks som for- eller frokostret.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()