Halver salathovederne, fjern stokken og skær resten i både. Skær baconen i ½ cm tynde strimler på tværs af skiverne, rist dem sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Pisk sennep, citronsaft (eller hvidvinseddike), olie, sukker, salt og peber sammen til en cremet vinaigrette. Hak valnødderne fint og rør dem i. Anret salatbådene på et fladt fad, dryp vinaigretten over og drys med bacon. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften