
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Dæk en bageplade med bagepapir.
Spred kartoflerne ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr dem med salt.
Bag kartoflerne i ca. 20 min., til de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bageplade med bagepapir.
Flæk gulerødderne i halve, vend dem med 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr med oregano, salt og peber.
Bag gulerødderne i ca. 20 min., til de har fået godt med farve, og er blevet møre.
Sæt en kasserolle med godt saltet vand over at koge.
Kom kyllingen i gryden, og lad det simre i ca. 8 min., til kyllingen er gennemtilberedt.
Lad kyllingen dampe af i en sigte.
Hak bladsellerien i tynde skiver og løget fint, og overfør det til en stor skål.
Tilsæt creme frisk og soya, og rør det godt rundt.
Riv det kogte kyllingekød i strimler, vend det i dressingen, og smag til med salt og peber.
Servér hønsekødssalat med kartofler og bagte gulerødder.
Kommentarer og forslag til opskriften