Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm ovnen op ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Spred kartoflerne ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Flæk gulerødderne i halve og vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med oreganoen, salt og peber.
Bag gulerødderne i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Sæt en kasserolle med godt saltet vand over at koge. Kom kyllingen i gryden og lad det simre i ca. 8 min., indtil kyllingen er gennemstegt.
Lad kyllingen dampe af i en sigte.
Hak bladsellerien i tynde skiver og hak løget fint og overfør til en stor skål.
Tilsæt creme fisken og soyaen og rør det godt rundt.
Riv kyllingekødet i strimler og vend det i dressingen. Smag til med salt og peber.
Servér kyllingen med kartoflerne og gulerødderne.
Kommentarer og forslag til opskriften