
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en stor gryde op ved middelhøj varme. Del kyllingelåret i 2. Steg kyllingen i 1 tsk. olie pr. person, indtil kyllingen får godt med farve på to sider.
Hak bladsellerien, fenniklen, guleroden og hvidløget i grove stykker og overfør til gryden med kylling. Steg grøntsagerne i ca. 5 min., ved jævnlig omrøring.
Hæld vand i gryden, indtil det dækker fyldet. Dræn bønnerne for væde og kom i gryden med bouillonen. Lad det simre i ca. 15 min., indtil kyllingen er gennemstegt og benet let slipper kødet
Hak persillen groft.
Lun bollerne i ovnen eller på en rister.
Kom persillen i hønsekødssuppen og smag til med salt og peber.
Servér suppen sammen med bollerne.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften