Næringsfordeling pr. pers:
Energi: 568 kcal
Fedt: 15,4g
Kulhydrat: 61g
Protein: 38,4g
Kostfibre: 11,6g
Tænd din ovn på 200 °C varmluft.
Krydr kødet med salt på begge sider og læg til side.
Skrub søde kartofler godt i vand og skær dem ud i 2x2 cm tern.
Spred dem ud på en bageplade med bagepapir og pensle dem med 1 tsk olie. Er der nogenlunde mellemrum mellem ternene får kartoflerne bedre farve.
Stil dem i ovnen og bag i 25 min. De må gerne få en mørk farve i overfladen og er færdige når de er bløde hele vejen igennem.
Skyl mynten og pluk bladene fra. Hak bladene med en kniv.
Bland olie, salt, lidt honning, citronsaft og mynten i bunden af en skål til salaten.
Bemærk, hvis der er færre end 3 personer, skal der bruges mindre citron.
Varm en pande eller wok godt op ved høj varme.
Pil og skær hvidløget i tynde skiver.
Kom 1 tsk olie på panden og steg svinemørbraden ca. 3 min på begge sider ved middel varme. Vil du gerne have kødet helt gennemstegt, så steg det i 2 min mere på hver side.
Hæld hoisinsauce og hvidløg på panden og lad det simre til saucen klistrer opad kødet. Tag det af varmen og lad det hvile i 5 min.
Skyl spidskål og agurk og dryp det efterfølgende godt af.
Skær agurken i skiver og kålen i tynde strimler på den korte led og vend det sammen i myntedressingen.
Smag til om salaten mangler salt, citron eller peber.
Hvis du laver mad til færre end 3 kuverter, skal du ikke bruge al saften fra citronen.
Server sødekartoflerne varme direkte fra ovnen krydret med salt og peber sammen med salat og kødet i nogle tykke skiver overhældt med hoisinglacen.
Kundekommentarer ()