0
Hoisinglaserede kyllingelår med ris og appelsin

Hoisinglaserede kyllingelår med ris og appelsin

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Brun lårene i olie på en pande ved høj varme i 15 minutter, hvor du vender dem af og til. Se også punkt 6.
  3. Kog risene efter anvisningen på posen.
  4. Skær forårsløgene i helt tynde strimler, og læg dem i iskoldt vand, indtil de skal anvendes.
  5. Skær ligeledes peberfrugt i helt tynde strimler.
  6. Læg kyllingelårene i et ildfast fad. Smør hvert kyllingelår med lidt hoisinsauce, og gem resten af saucen til risene. Steg lårene færdige i ovnen i ca. 15-20 minutters tid til de er færdige.
  7. Lynsteg grøntsagerne i den pande, hvor du stegte kyllingelårene. Hæld de kogte ris i en sigte, og skyl dem kort med koldt vand. Hæld dem derefter på panden med grøntsager, og tilsæt den resterende hoisinsauce. Steg i et par minutter.
  8. Pil appelsinen, og skær den i tynde skiver.
Anretning

Anret som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?