Skyl grønt, frugt og krydderurter.
Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.
Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen til 225 grader ved overvarme og uden varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Læg kødet på bagepladen og vend kødet med hoisinsaucen og fintrevet hvidløg. Gem til senere.
Sæt vand over. Skyl risene grundigt. Kom risene i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand, og kog i 20 min. Hæld overskydende vand fra, og lad risene trække i 10 min.
Hæld creme frisken og soyaen i en skål og bland godt sammen.
Kom pladen med kødet øverst i ovnen og bag den i ca. 10 min., indtil kødet er gennemstegt og har fået farve på overfladen. Tjek kødet løbende.
Lad kødet køle af og skær det i tykke skiver.
Kog bønnerne i saltet vand i 5-7 min. og sigt vandet fra i en sigte.
Kom risene i skåle og anret kødet, spinaten, bønnerne henover. Top med soyadressingen.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften