0
Hoisinstegt svinekotelet med szechuan nudler, agurk og spidskål

Hoisinstegt svinekotelet med szechuan nudler, agurk og spidskål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kotelet af grishoisin sauce (kinesisk sauce)hvidløg
1 min.
Marinér kødet

Skær kødet i tynde skiver, og vend det godt rundt med hoisinsaucen og halvdelen af hvidløget, der er revet. Lad det trække til senere.

tamari/soyaingefærfour-joy krydderimix
5 min.
Sovsen

Riv ingefær sammen med resten af hvidløget ned i en kasserolle. Bland det med soyaen, krydderiblandingen, 1 spsk. eddike og 1/2 spsk. sukker pr. person. Varm kasserollen op, indtil sukkeret er helt opløst.

spidskålagurk
15 min.
Forbered agurk og spidskål

Skær agurken i grove stykker, og hak spidskålen i fine strimler. Bland begge dele sammen med sovsen, og smag til med salt og peber.

Lad det stå at trække indtil servering.

nudler
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne i letsaltet vand i ca. 4 minutter. Si vandet fra.

Vend dem rundt med agurk og spidskål lige før servering.

25 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt.

30 min.
Anretning

Servér nudelsalaten med kødet henover.

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Næringsindhold pr. person:

Energi:
573 kcal
Fedt:
21,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,1 g
Kulhydrat:
53,6 g
heraf sukkerarter:
9,1 g
Kostfibre:
6,1 g
Protein:
37,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?