Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kødet i tynde skiver, og vend det godt rundt med hoisinsaucen og halvdelen af hvidløget, der er revet. Lad det trække til senere.
Riv ingefær sammen med resten af hvidløget ned i en kasserolle. Bland det med soyaen, krydderiblandingen, 1 spsk. eddike og 1/2 spsk. sukker pr. person. Varm kasserollen op, indtil sukkeret er helt opløst.
Skær agurken i grove stykker, og hak spidskålen i fine strimler. Bland begge dele sammen med sovsen, og smag til med salt og peber.
Lad det stå at trække indtil servering.
Kog nudlerne i letsaltet vand i ca. 4 minutter. Si vandet fra.
Vend dem rundt med agurk og spidskål lige før servering.
Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt.
Servér nudelsalaten med kødet henover.
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()