Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.
Sæt fisk i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min sættes baconen i ovnen. Brødet kommes i ovnen de sidste 7 minutter. Suppen koges op i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Lyssejfilet. Nettovægt: ca. 300 g/600 g.
Hokkaidosuppe: Hokkaido græskar, løg, gulerødder, kartofler, æbler, rød chili, citron, spidskommen, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca. 500 ml/1 ltr.
Bacon: Bacon i tern. Nettovægt: ca. 30 g 60 g.
Groft maltbrød: Hvedemel, durum, hvedeklid, 5 korns blanding, malt, kærnemælk, gær og salt Nettovægt: ca. 225 gram/450 gram.
Holdbarhed:
• Levering 25. januar - bedst før 27. januar
• Levering 26. januar – bedst før 28. januar
• Levering 27. januar - bedst før 29. januar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()