0

Hokkaidosuppe med bagt lyssej, sprød bacon og groft maltbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Sæt fisk i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min sættes baconen i ovnen. Brødet kommes i ovnen de sidste 7 minutter. Suppen koges op i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Lyssejfilet. Nettovægt: ca. 300 g/600 g.

Hokkaidosuppe: Hokkaido græskar, løg, gulerødder, kartofler, æbler, rød chili, citron, spidskommen, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca. 500 ml/1 ltr.

Bacon: Bacon i tern. Nettovægt: ca. 30 g 60 g.

Groft maltbrød: Hvedemel, durum, hvedeklid, 5 korns blanding, malt, kærnemælk, gær og salt Nettovægt: ca. 225 gram/450 gram.

Holdbarhed:

• Levering 25. januar - bedst før 27. januar

• Levering 26. januar – bedst før 28. januar

• Levering 27. januar - bedst før 29. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?