Pil hvidløget, og hak det fint. Bland det med soyaen, 1 tsk. eddike og 1/2 spsk. honning pr. person. Smør det ud på overfladen af kødet, og sæt kødet side til senere.
Forvarm ovnen til 225 grader. Skrub gulerødderne, skyl dem grundigt, og flæk dem i kvarte. Flæk løget på midten, og pil skrællen af. Spred løg og gulerødder ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend 1 spsk. olie pr. person rundt i løg og gulerødder, og krydr med salt. Bages i ca. 15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er møre.
Sæt to kasseroller med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne efter behov under vand.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Pil skrællen af majsen, og lad den simre i 8-10 min.
Læg kødet henover grøntsagerne, der er i ovnen, og bag dem med de sidste 7-8 min., indtil kødet har en flot gylden overflade og er gennemstegt.
Servér kødet og de bagte grøntsager med kartoflerne og majsen.
Kundekommentarer ()