0

Honningbraiseret julesalat og porrer med kalvefond, hvidløg og rosmarin (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens og trim julesalater og porrer og skær sidstnævnte i 3 lige lange stykker. Kom begge dele og de upillede hvidløgsfed i kogende vand 5 min. og lad dem dryppe godt af. Halver julesalaten på langs, så den stadig hænger sammen i stokken og pil hvidløgene. Varm honningen op på en pande, kom julesalat, porrer og hvidløg ved og rist til det er let karamelliseret. Kom rosmarin og fond ved og lad det simre under låg 5 min. Tag låget af og lad fonden koge ind om grøntsagerne. Smag til med salt og peber og server til fx okse- eller vildtsteg, som tilbehør til en pasta carbonara eller en cremet risotto.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?