Krydr kødet med salt på begge sider, smør det med lidt honning, og gem det til senere.
Kom 200 g vand pr. person i en gryde, og kog det op. Når vandet koger, tilsætter du 40 g polentamel pr. person, imens du pisker. Skru ned for gryden, og lad det småboble under låg i ca. 5 min. Rør gerne jævnligt. Lad derefter grøden hvile under låg indtil servering.
Tilsæt mælken til polentaen, varm den op igen, og smag til med salt. Polentamelet suger rigtig meget væde, så der skal tilføres mere vand eller mælk, end man lige tror.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Hæld picalilly'en i en skål, tilsæt 1/2 spsk. olivenolie og 1/4 spsk. eddike pr. person, og smag til med salt og peber.
Skyl kålen grundigt, og afdryp den for vand. Pil grønkålsbladene fra stokken i mundrette stykker, og skær ligeledes savoykålen i mundrette stykker.
Varm to pander op - en ved høj varme og den anden ved middelhøj. Når den ene pande er rygende varm, steges kålen i 1 tsk. olie pr. person under omrøring i ca. 5 min., og krydres med salt.
Når den anden pande er varm steges kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side. Lad det hvile lidt, før det skæres i tykke skiver.
Fordel polentaen i dybe tallerkener, anret kødet og kålet henover, og top med mandler og picalilly dressingen.
Kundekommentarer ()