Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Steg pølserne stille og roligt i lidt olie på en varm pande.
2. Fyld 1 dl sukker og 1 dl eddike (pr. agurk) i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet. Krydr lagen gavmildt med peber.
3. Skær agurken i tynde skiver, gerne på et mandolinjern og vend den i den lune lage. Lad den trække indtil servering.
4. Sæt vand over til majs. Pil bladene af majsen, knæk hver majs i to og damp dem i kogende, saltet vand i en sauter pande.
5. skær peberfrugten i både til snack. Hak løg fint og kom dem i koldt vand.
6. Lun pølsebrødene lige inden servering. Fx. på en brødrister.
7. Afdryp løg og anret det hele i små skåle og på fade. Salm selv hotdogs med det hele eller det halve og nyd med majs og peberfrugt som snack.
Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.
Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.
Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.
Kommentarer og forslag til opskriften