0
Hotdogs med baconfrankfurter, kartoffelmos & ristede løg

Hotdogs med baconfrankfurter, kartoffelmos & ristede løg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
store kartoffeltern, forkogteristede løg
1 min.
Mos:

Kom de forkogte kartofler i en gryde med en generøs klump smør og en sjat mælk. Kog igennem i 3-5 min., mens du rører.. Pisk mosen igennem, og smag til med salt og peber. Vend til sidst ca. halvdelen af de ristede løg i.

Frankfurter med bacon fra Bodebjerg Charcuteri
5 min.
Pølser:

Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 min. at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse.

Jalm&B - Brioche pølsebrød
10 min.
Pølsebrød:

Har du en dampovn, så damp brødene i 2-3 min. på fuld damp. Dette giver et blødt svampet pølsebrød. Alternativt kan du varme let fugtede brød i en 200 grader forvarmet ovn i 2-3 min.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Kom de stegte pølser i de varme brød. Top hotterne med tomatrelish og mayonnaise. Server kartoffelmos på siden, og top med det sidste ristede løg.

Bonusinfo

De økologiske pølser er lavet på svinekød, bacon, vand og krydderier. Der er ikke tilsat bindemidler overhovedet. Ingen meltyper, mælkeprodukter eller æggehvider. Stoppet i svinetarm og varmrøget. Er fortrinlige på grillen eller panden.

Bonusinfo

Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.

Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.

Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?