0

Hotte peberbøffer med sauté af aspargeskartofler, majroer, spinat og asparges

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Sauté: Skrub kartoflerne og skær dem i ensartede grove stykker. Smelt smørret sammen med 3 spsk. olie på en pande og lad det bruse af. Tilsæt kartoflerne og rist dem ved middel varme i ca. 10 min. til de er blevet flot gyldne, men ikke møre. Skræl majroerne, pil skalotteløgene og skær begge dele i 1 cm brede både. Bræk de træede ender af aspargeserne - de kasseres - og del evt. toppene en gang på midten, hvis de er meget lange. Skyl spinaten, slyng den tør og hak hvidløgene helt fint. Kom alle grøntsager, med undtagelse af spinaten, ned til kartoflerne, hæv varmen og rist det i 5-8 min. til grøntsagerne er møre med bid. Riv citronskallen henover og pres saften af den halve citron over. Smag til med citronsaft, evt. et nip sukker, salt og peber og vend spinaten i lige inden servering.

Bøffer: Rør sambal oelek (eller stærk chilisauce) sammen med 2 spsk. olie og et rigtig godt nip salt. Pensl bøfferne med blandingen og grill dem over hede kul eller på en varm pande (3-4 min. på hver side efter smag og behag).

Server sammen med en sprød grøn salat med fx friske blommer, feta og rødløg i og en kold krydderurtedressing.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?