Bøfferne ligger i lidt fedt. det er perfekt at stege i, så brug det endelig! Alternativt kan du bruge olivenolie.
Rør en dressing af mayonnaise, 1 spsk. hvidvinseddike + 1 tsk. sukker, pr. 25 g mayonnaise. Riv halvdelen af hvidløget fint og rør i. krydr med salt og peber.
Snit kålen fint. Skræl eller skrub gulerødderne og riv dem i eller snit dem i julienne og vend dem i. Vend det hele med dressingen og smag til emd syre, sukker og salt og peber efter behov.
Steg bøfferne ved super høj varme i fedt eller olivenolie. Steg ved høj varme i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Flæk avocadoen, kasser stenen. Scoop kødet ud med en ske og mos det med en gaffel. rør det med det sidste hvidløg (fint revet). Vend det hele med cremefraiche og smag til med salt og peber.
Skær rødløg og tomat i skiver. Snit salaten.
Lun bollerne, i ovn, brødrister eller microovn.
Flæk dem og smør dem med avocadomash. Fyld dem med salat, bøf, tomat og løg og servér straks med slaw til.
Kommentarer og forslag til opskriften