Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Rør en dressing af mayonnaise, 1 spsk. hvidvinseddike samt 1 tsk. sukker pr. 25 g mayonnaise.
Skræl eller skrub gulerødderne, riv dem på et rivejern eller snit dem i julienne, og vend dem i dressingen sammen med fintsnittet kål.
Riv halvdelen af hvidløget fint, og rør også det deri.
Smag til med syre, sukker, salt og peber efter behov.
Steg bøfferne i olivenolie, eller det fedt de ligger i, ved super høj varme i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Flæk avokadoen, og kassér stenen. Tag kødet ud med en ske, og mos det med en gaffel.
Rør avokadomosen med det sidste hvidløg (fintrevet), vend med creme fraiche, og smag til med salt og peber.
Skær rødløg og tomat i skiver, og snit salaten.
Lun bollerne i ovn, brødrister eller mikroovn.
Flæk dem, smør med avokadomash, og fyld dem med salat, bøf, tomat og løg.
Servér straks med coleslaw til.
Kommentarer og forslag til opskriften