0
Hverdagsråkost m. knoldselleri, spidskål og abrikoser

Hverdagsråkost m. knoldselleri, spidskål og abrikoser

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl knoldselleri og del den i to. Riv den på et rivejern (eller kør den i en foodprocessor, til den er finthakket).

Del spidskål i to og snit halvdelen fint.

Bland dressing af æbleeddike, flydende honning og lidt salt.

Vend grøntsagerne i dressing og lad det trække et par timer.

Rist pinjekerner på en tør pande, til de har farve. Hak persille eller toppen af knoldsellerien.

Klip de tørrede abrikoser i strimler med en saks.

Vend kerner, abrikoser og persille i salat og server.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?