0
Hvid bønnesuppe med taskekrabbe

Hvid bønnesuppe med taskekrabbe

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hvis man synes krabbebisque er lidt for meget af en god ting, eller ikke har lyst til arbejdet med at riste skaller osv. så smager krabbekødet også godt som indhold i denne hvide bønnesuppe - der ellers har fennikelfrø og hvidløg som smagsnoter.

Krabberne koges, køles og pilles og det brune og hvide kød stilles køligt. (Hvis man har frosne krabber, egner de sig også til denne ret.)

De tørrede hvide bønner udblødes natten over og koges møre i rigeligt vand tilsat salt (man kan også bruge to dåser) Grøntsagerne skæres ud i tynde skiver og ristes let i olivenolien, fonden fyldes på og det hele koges op ca. 5 min. Bønnerne tilsættes og koges igennem. Blendes til en cremet suppe, der smages til med salt og peber.

NB. Hvis man vil have den helt fin kan man sigte den.

Anretning: Det brune kød røres ud i suppen og der pyntes med dild og drysses med lidt paprika og en skefuld god olivenolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?