Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løget fint, og overfør det til en gryde med 1 tsk. olie pr. person. Lad det stege ved middel varme i ca. 5 min. under omrøring.
Dræn bønnerne, kom dem i gryden, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt bouillon, fløde og 1 dl. vand pr. person, og lad det simre i 5 min.
Blend det hele med en stavblender til en homogen suppe, og smag til med salt og peber.
Hak porren i tynde ringe, og overfør dem til en pande med lidt vand. Bring vandet til at simre. Læg fisken henover porreringene, så den kan tilberedes i dampen.
Lad retten simre ved middel varme i ca. 5-7 min., indtil kødet begynder at flage, og porren ikke længere er rå.
Hak æblet i tern og purløget fint. Tilsæt det til fisken sammen med kapers og revet citronskal. Vend det godt rundt, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Fordel suppen i dybe tallerkener, og anret salaten henover.
Kundekommentarer ()