0
Hvid bønnesuppe og mørkssejssalat med æble, kapers og purløg

Hvid bønnesuppe og mørkssejssalat med æble, kapers og purløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvide bønnerløgBouillonfløde 9%
1 min.
Lav suppen

Hak løget fint, og overfør det til en gryde med 1 tsk. olie pr. person. Lad det stege ved middel varme i ca. 5 min. under omrøring. 

Dræn bønnerne, kom dem i gryden, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt bouillon, fløde og 1 dl. vand pr. person, og lad det simre i 5 min.

Blend det hele med en stavblender til en homogen suppe, og smag til med salt og peber. 

mørksejfilet uden skindporre
15 min.
Tilbered fisken

Hak porren i tynde ringe, og overfør dem til en pande med lidt vand. Bring vandet til at simre. Læg fisken henover porreringene, så den kan tilberedes i dampen.

Lad retten simre ved middel varme i ca. 5-7 min., indtil kødet begynder at flage, og porren ikke længere er rå.

kaperspurløgcitronrødt æble
20 min.
Rør salaten

Hak æblet i tern og purløget fint. Tilsæt det til fisken sammen med kapers og revet citronskal. Vend det godt rundt, og smag til med salt, peber og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i dybe tallerkener, og anret salaten henover. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
479 kcal
Fedt:
12,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,5 g
Kulhydrat:
43,8 g
heraf sukkerarter:
16,2 g
Kostfibre:
5,5 g
Protein:
40 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?