Du kan godt stege kyllingen direkte på pizzaen i ovnen, men du skal være opmærksom på, at kyllingen skal være gennemstegt.
Så du kan med fordel stege den, inden du putter den på pizzaen, som der gøres her.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft, eller så varmt som muligt, og sæt gerne plader i ovnen, så de kan varme op.
Fyld kofta kebab krydderi og kylling i en frysepose. Pres halvdelen af hvidløgene i posen, krydr gavmildt med salt og peber samt et nip sukker, og ryst det hele godt.
Snit peberfrugt i strimler.
Steg kyllingen ved hård varme i olie på en varm pande i 2-3 min., tilsæt peberfrugt, og krydr med salt og peber.
Steg i yderligere 2-3 min., eller til kyllingen er er gennemtilberedt.
Snit spidskål fint.
Rul dejene ud, og læg dem på bagepapir.
Pres resten af hvidløget, og rør det med creme fraiche, salt og peber.
Smør pizzaerne med creme fraiche blandingen, og top med lidt kål, kylling og peberfrugt. Dryp med lidt olivenolie, krydr med salt, og bag dem i den varme ovn i ca. 10-12 min., eller til de er gyldne og lækre.
Skær agurken i strimler.
Top de varme pizzaer med agurk og det sidste kål, og servér straks med harissa på toppen.
Kofta kebab krydderi indeholder:
Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()