Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft, eller så varmt som muligt, og sæt gerne en pizzasten eller bageplader i ovnen.
Rør kødet med kødbollekrydderi, salt og peber.
Rør ricotta med revet hvidløg, salt, peber og lidt olivenolie.
Skær squashen i tynde, lange skiver, gerne på et mandolinjern.
Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord, læg den på bagepapir, og smør med ricotta. Det behøver ikke dække helt, men gode klatter.
Fordel squash og små rustikke kødboller af farsen, dryp med olivenolie, og krydr med salt.
Glid bagepapir og pizza over på den varme bageplade, og bag pizzaerne i 6-12 min., alt efter ovn og tykkelse. Du kan godt bage flere ad gangen.
Skær vandmelon og tomater i grove stykker og løget i tynde skiver.
Anret begge dele på et fad med rucola (gem evt. lidt rucola til pizzaerne), og dryp salaten med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Top de varme pizzaer med resten af rucolaen, og servér straks med melonsalat til.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften