Bræk den træede del af aspargeserne, skyl dem godt og skræl dem med en tyndskræller fra lige under hovedet og ned. Kog dem netop møre i letsaltet vand 5-7 min. alt efter tykkelse. Rør imens creme fraiche, mayonnaise, sennep, salt, peber og evt. krydderurter sammen og smag til. Skyl salaten og fordel den i bunden af et lille aflangt fad. Læg de afdryppede asparges ovenpå og fordel rejer og grofthakket æg henover. Dryp med dressingen eller hæld den i en separat skål. Server straks til fx panerede fiskefileter eller bare med godt brød til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften