0

Hvidkålssalat med appelsin, dadler og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim kålhovedet, fjern stokken og snit bladene i helt fine strimler. Skær skallen af appelsinerne og snit fileterne fri ved at skære ind langs lamellerne. Pres saften fra ”skroget” ned i en skål. Fjern stenene fra dadlerne og skær kødet i skiver. Rist valnødderne let på en tør pande og hak dem groft. Kom olie, citronsaft, honning, salt og peber i skålen med appelsinsaft, pisk det rigtig godt sammen og smag til. Vend kål og dressing godt sammen og smag til igen. Anret kålen på et flot fad og fordel appelsinfileter (se video ovenover), dadler og nødder ovenpå. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?