0

Hvidkålssalat med dild, tørrede bær, ristede frø og kerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim hvidkålen og snit den i fine tynde strimler. Kom birkes, sennepsfrø og nigellafrø på en tør pande og rist dem under omrøring til de begynder at poppe kraftigt. Hæld dem af panden og lad dem køle lidt af. Kom lidt olie på panden og rist solsikkekerner og græskarkerner gyldne - lad dem køle af på køkkenrulle. Pluk og hak dilden. Vend kål, dild, tørrede bær, ristede frø og kerner, sukker, 2 spsk. citronsaft, 2 spsk. olie, et godt nip salt og lidt peber grundigt sammen.

Bonusinfo

Nigellafrø  der er små sorte frø er en almindelig ingrediens i Mellemøsten og Indien. De er let bitre og pebrede i smagen, og kan steges før brug for at forstærke smagen. Nigellafrø kendes også som 'jomfru i det grønne'.Nigella bruges undertiden i garam masala eller mildere retter som for eksempel kormas. I Mellemøsten og Indien tilsættes nigellafrø gerne til en brøddej før bagning.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?