0

Hvidløgsristede nye kartofler med halloumi, grønne asparges og sambal oelek-hvidløgsolie (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kom dem i en lille bradepande. Giv de upillede hvidløg et gok og kom dem ved sammen med 2 spsk. olie, salt og peber. Vend det hele godt sammen og bag kartoflerne møre og gyldne ved 200 grader i ca. 25 min. Bræk imens den træede ende af aspargeserne - de kasseres. Skær halloumien i ½ cm tykke skiver og del dem diagonalt. Pensl asparges og halloumi med et tyndt lag olie og grill dem på en hed grillpande til de har taget fint gylden farve - hold dem lune under stanniol. Tag 2 fed af de bagte hvidløg ud af ovnen, fjern skallen og mos kødet med sambal oelek, sukker og 1 spsk. olie Smag til og juster til let flydende konsistens med mere olie. Anret kartofler, asparges og halloumi rustikt på et flot fad, dryp med olien og server straks til en krydret gryderet, til frikadeller eller farsbrød eller til en helstegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?