0

Hvidvinspocherede pærer med flødeskum, chokoladesauce og ristede mandelsplitter (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sulfitter, Fløde, Mælk, Hasselnødder

Fremgangsmåde

Skræl pærerne, halver dem og fjern stilk og kernehus. Kog vin, sukker, citronsaft, kanel og flækket vanillestang op i en kasserolle. Læg pærerne i og skru ned til middel varme. Lad dem pochere 15- 20 min. til de er møre, men med et frisk bid, og lad dem køle af i lagen. Tag pærerne op af lagen og lad dem dryppe godt af. Gem endelig lagen; kog den fx helt ind til en sirup og server den til blå ost eller i salatdressinger. Rist imens mandelsplitterne let gyldne på en tør pande og pisk fløden til skum. Anret 2 halve pærer i hver tallerken/skål og top med flødeskum, chokoladesauce og mandelsplitter. Server straks...

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?