0

Icebergsalat med agurk, smilende æg og bacon (4 pers.

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Skyl salaten og snit den i brede strimler. Halver agurken, skrab den bløde kerne ud og snit kødet i skiver. Kog æggene smilende, 8 min. Skyl ligeledes dem under koldt vand og pil dem. Rist baconen sprød og lad den dryppe af på køkkenrulle. Pisk olie, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen og smag til. Anret salat, agurk, bacon og kvarte æg på et fladt fad og dryp dressingen over. Server straks til fx bagt laks, røget fisk, fjerkræ eller kød. Salaten kan også tilsættes kogte kolde kartofler og/eller stenbiderrogn (se video ovenover).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?