0

Icebergsalat med avokado, ærter og friske ferskner med karry-paprikadressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri salaten for stok og snit bladene i brede strimler. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i tern - vend det med citronsaften. Halver fersknerne, fjern stenene og skær kødet i både. Trim løget og snit det i tynde skiver. Anret salat, avokado, ærter, ferskner og løg på et flot fladt fad. Pisk cremefraiche, karry, paprika, ketchup, salt og peber godt sammen og smag til. Server dressingen til eller dryp den over salaten og server straks til stegt kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?