0

Icebergsalat med bagt selleri, avokado og grov sennep-rødløgsvinaigrette (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien, skær top og bund af (brug dem i en fars, i kartoffelmos eller en suppe) og skær kødet i grove tern. Vend dem med olie, salt og peber, bred ud på bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min. til de er møre og gyldne. Befri avokadoerne for skal og sten og skær kødet i mellemstore tern. Skyl salaten og snit det i strimler. Hak løget helt fint og rør det sammen med sennep og 5 spsk. olie og smag til med citronsaft, salt, peber og evt. sukker. Bred salaten ud på et flot fladt fad og fordel selleri og avokado ovenpå. Dryp med dressingen og server straks med godt groft brød til eller som tilbehør til suppe, stegt fjerkræ, kalvesteg mv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?