0

Icebergsalat med cremet avokadodressing og peberfrugt-cherrytomat-rødløgssalsa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver avokadoen, fjern stenen og skrab kødet ned i en blender. Kom presset hvidløg, 1 spsk. citronsaft, cremefraiche, salt og peber ved og kør det helt glat. Smag til med citron, tabasco, salt og peber. Skær peberfrugt, tomater og rødløg i små fine tern og vend dem med lidt olie, citronsaft, salt og peber og smag til. Trim salaten, del det i kvarte og skær stokken væk. Læg dem side om side på et flot fad med skærefladerne opad og dryp dressingen på. Læg salsaen på i et bredt bælte henover og server straks til fx krydrede gryderetter, bagt laks eller en kotelet (se video ovenover).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?