Sæt ovnen på 200 °C. Klip hul i posen med kødet. Hæld væden fra og gem til senere. Tag kødet ud af pose og skær det i 3 x 3 cm stykker.
Kog perlebyg i rigeligt letsaltet vand i ca. 12-15 minutter (afhængig af hvor meget bid du vil have i dine perler). Dræn overskydende væde fra bygkornene.
Skræl ingefæren og pil hvidløget og riv dem på den fine side af et rivejern og kom det i bunden af et lille ovnfast fad. Tilsæt tomatpastaen, krydderiblandingen, kaffefløden, kødet, 1/2 tsk sukker pr. person, samt væden fra kødet og rør det godt rundt og bag i ca. 15 min. Smages til med salt og peber.
Skyl kålen grundigt og hak den groft. Vend kålen grundigt med salt i en skål og massér det lidt, så det mørner. Rør det sammen med yoghurt og smag til med friskkværnet peber.
Server curryen med den lune perlebyg og kålraitaen ved siden af.
Kommentarer og forslag til opskriften