0
Indisk curry med mørt oksekød og kålraita

Indisk curry med mørt oksekød og kålraita

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sous vide oksekød
1 min.
Kødet

Sæt ovnen på 200 °C. Klip hul i posen med kødet. Hæld væden fra og gem til senere. Tag kødet ud af pose og skær det i 3 x 3 cm stykker.

perlebyg
3 min.
Perlebyg

Kog perlebyg i rigeligt letsaltet vand i ca. 12-15 minutter (afhængig af hvor meget bid du vil have i dine perler). Dræn overskydende væde fra bygkornene.

tomatpuréingefærhvidløggaram masala1fløde 9%salt & peber
5 min.
Curry

Skræl ingefæren og pil hvidløget og riv dem på den fine side af et rivejern og kom det i bunden af et lille ovnfast fad. Tilsæt tomatpastaen, krydderiblandingen, kaffefløden, kødet, 1/2 tsk sukker pr. person, samt væden fra kødet og rør det godt rundt og bag i ca. 15 min. Smages til med salt og peber.

savoykål testyoghurt naturel 0,5%
20 min.
Kålraita

Skyl kålen grundigt og hak den groft. Vend kålen grundigt med salt i en skål og massér det lidt, så det mørner. Rør det sammen med yoghurt og smag til med friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Server curryen med den lune perlebyg og kålraitaen ved siden af.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
555 kcal
Fedt:
11,9 g
Kulhydrat:
56,2 g
Kostfibre:
16 g
Protein:
43,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?