0
Indisk garam marsala curry med torsk
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brune ris
1 min.
Risene

Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min., og lad dem hvile 5 min. efterfølgende. 

hvidløgingefærtorskefilet uden skindtomatpuréfløde 9%citrongaram masala1løggulerod
5 min.
Karryen

Skær fisken i mundrette chunks, krydr stykkerne med salt, og kom dem i en skål.

Pil hvidløget, og skræl ingefæren. Riv begge dele på den fine side af et rivejern, og tilsæt dem til fisken. Hæld fløden ned til fisken sammen med tomatpure, garam marsala, 1/2 tsk. sukker pr. person og citronsaften, og bland godt rundt. Gem til senere.

Pil løget, og skræl guleroden. Hak begge dele groft. 

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Kom flødeblandingen i gryden, og varm den stille og roligt op i ca. 5 min., indtil sovsen har fået en cremet konsistens, og smagen er dyb og rund. Smages til med salt og peber. 

25 min.
Anretning

Servér risene med karryretten. 

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
532 kcal
Fedt:
15,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,2 g
Kulhydrat:
61,5 g
heraf sukkerarter:
20 g
Kostfibre:
7,2 g
Protein:
32 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?