Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min., og lad dem hvile 5 min. efterfølgende.
Skær fisken i mundrette chunks, krydr stykkerne med salt, og kom dem i en skål.
Pil hvidløget, og skræl ingefæren. Riv begge dele på den fine side af et rivejern, og tilsæt dem til fisken. Hæld fløden ned til fisken sammen med tomatpure, garam marsala, 1/2 tsk. sukker pr. person og citronsaften, og bland godt rundt. Gem til senere.
Pil løget, og skræl guleroden. Hak begge dele groft.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg gulerod og løg i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Kom flødeblandingen i gryden, og varm den stille og roligt op i ca. 5 min., indtil sovsen har fået en cremet konsistens, og smagen er dyb og rund. Smages til med salt og peber.
Servér risene med karryretten.
Kundekommentarer ()