Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kødet i mundrette stykker, krydr det med salt og peber, og overfør det til en gryde sammen med fløde, tomatpuré, fintrevet ingefær, fintrevet hvidløg og garam marsala. Lad det stå til senere.
Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Skær broccolien (brug endelig stokken - den skal bare skrælles) og guleroden i mundrette stykker, og overfør dem til en gryde.
Dæk bunden af gryden med vand, og sæt den over på høj varme med låg på.
Lad broccoli og gulerod dampe i ca. 10 min., indtil de er blevet møre, men ikke udkogte.
Anret grøntsagerne i et fad, og vend dem med 1/2 spsk. olivenolie og eddike pr. person. Smag til med salt og peber.
Varm gryden med kød op, og lad det simre i ca. 10 min., indtil kødet er tilberedt færdigt.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Servér karrysovs og kød med grøntsager og spelt.
Kundekommentarer ()