0
Indisk kylling i tomatsovs
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 583 kcal

Fedt: 25,5g

Kulhydrat: 49,5g

Protein: 36,7g

Kostfibre: 8,1g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingelårsaltsmå kartoflerolie
1 min.
Kylling og kartofler

Forvarm ovnen til 225 grader. Læg kyllingen i et ovnfast fad, krydr med salt og bag i ovnen i ca. 25 -30 min.

Skrub kartoflerne under vand, halvér dem, vend med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt. Spred dem ud på en bradepande og bag i ovnen i ca. 20 min til kartoflerne er gyldne i overfladen og bløde i midten.

løgbladselleridukkahflåede og hakkede tomateringefærhvidløgsukkersalt
10 min.
Karrysovsen

Pil løget og skyl bladsellerien grundigt. Varm en gryde op ved middel varme. Skær bladsellerien og løget ud i grove stykker og steg det i 1 tsk. olie pr. person i 10 min. under omrøring til det bliver helt blødt.

Skræl ingefæren og pil hvidløget og riv det på den fine side af et rivejern og tilsæt det til gryden sammen med krydderiblandingen og lad det stege yderligere 3 min. under omrøring.

Tilsæt flåede tomater, lad det simre 2 min. og blend det med en stavblender. Smag til med sukker og salt.

30 min.
Anretning

Server kyllingen med kartoflerne og karrysovsen.

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?