Næringsfordeling pr. person
Energi: 583 kcal
Fedt: 25,5g
Kulhydrat: 49,5g
Protein: 36,7g
Kostfibre: 8,1g
Forvarm ovnen til 225 grader. Læg kyllingen i et ovnfast fad, krydr med salt og bag i ovnen i ca. 25 -30 min.
Skrub kartoflerne under vand, halvér dem, vend med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt. Spred dem ud på en bradepande og bag i ovnen i ca. 20 min til kartoflerne er gyldne i overfladen og bløde i midten.
Pil løget og skyl bladsellerien grundigt. Varm en gryde op ved middel varme. Skær bladsellerien og løget ud i grove stykker og steg det i 1 tsk. olie pr. person i 10 min. under omrøring til det bliver helt blødt.
Skræl ingefæren og pil hvidløget og riv det på den fine side af et rivejern og tilsæt det til gryden sammen med krydderiblandingen og lad det stege yderligere 3 min. under omrøring.
Tilsæt flåede tomater, lad det simre 2 min. og blend det med en stavblender. Smag til med sukker og salt.
Server kyllingen med kartoflerne og karrysovsen.
Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT
Kundekommentarer ()