0

Indisk Makai Gobhi Masala - blomkål og majs i masala

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter. Befri majsen for blade og hår og skær kernerne af kolben med en skarp kniv. Trim løgene, snit dem i tynde skiver og skær tomaterne i små tern.

Varm lidt olie op i en sauterpande og rist blomkålsbuketterne deri, til de lige har taget lidt god farve hist og her. Tag dem af og kom lidt ny olien i panden. Rist spidskommenfrøene af til de begynder at poppe og kom løgene ved. Sauter til de er klare, kom chili og gurkemeje ved og sauter yderligere 2 min. Vend tomatternene i og lad dem simre med 3-4 min. Vend blomkålbuketter og majskerner, krydr med salt og lad det simre videre til alle grøntsagerne lige er møre.

Drys marsalaen over, anret og drys gerne med masser af hakket koriander. Server straks til ristet fisk, skindstegt kyllingebryst eller en hakkebøf.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?