0

Ingefærpocherede blommer med blød skyr-farincreme og mysli (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pisk fløden til let skum og rør den sammen med skyren til en ensartet creme. Anret det i en skål og drys jævnt med farinen. Lad creme hvile køligt mens blommerne tilberedes. Kom cider, vand, sukker og skrællet ingefær skåret i tynde skiver i en kasserolle, kog det langsomt op og lad det simre 5 min. Halver imens blommerne og fjern stenene. Læg den halve blommer ned i lagen og pocher dem til de lige netop er møre uden at blive smattede. Tag dem forsigtig op med en hulske og anret dem på 4 desserttallerkner. Lad lagen simre videre til den er kogt ind til en lind sirup, fjern ingefærstykkerne og fordel siruppen over blommerne. Rør let i skyrcremen så farinsukkeret (nu let opløst) marmorerer cremen og kom en god skefuld på hver tallerken. Drys med mysli og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?